Dezinfecție spații publice exterioare

protecția plantelor, combaterea dăunătorilor, combaterea țânțarilor dar și ca măsură de combatere a noului virus COVID-19 (SARS-CoV-2)

Vă oferim o soluție rapidă și extrem de eficientă pentru a obține rezultate excelente pentru situația dvs. specifică.
Utilajele folosite de noi (tunuri nebulizatoare – dispozitive de umidificare ultrasonice, cu aburi) sunt autopurtate având o rază de acțiune de 40-60 metri față de traseul autovehiculului purtător și o capacitate de pulverizare de 30-60 litri pe minut. Autovehiculul purtător poate transporta 4000 litri dezinfectant, rezultând o autonomie de peste 2 ore de lucru fără realimentare.

Executăm lucrări de dezinfecție, utilizând substanțe avizate de Ministerul Sănătății și recomandate de Organizația Mondială a Sănătății pentru spații publice exterioare (străzi, trotuare, exterior clădiri).
Folosim utilaje specializate (tunuri nebulizatoare) care aplică substanțele ca o ceață. Aplicarea prin ceață este mai eficientă decât pulverizarea pentru că substanța este distribuită uniform pe o suprafață mult mai mare și reduce consumul de dezinfectanți. Prin acest tip de aplicare (prin ceață) reziduurile rămase, care contaminează apele subterane, sunt eliminate aproape complet. În toată lumea, această metodă de aplicare a substanțelor chimice este utilizată cu succes într-o varietate de scopuri: protecția plantelor, combaterea dăunătorilor, combaterea țânțarilor dar și ca măsură de combatere a noului virus COVID-19 (SARS-CoV-2).
Soluția folosită va fi pusă la dispoziție de către beneficiar sau poate fi achiziționată de la societatea noastră.
Societatea noastră este autorizată de către AUTORITATEA NAȚIONALĂ SANITARĂ VETERINARĂ ȘI PENTRU SIGURANȚA ALIMENTELOR și de către MINISTERUL SĂNĂTAȚII – DIRECȚIA DE SĂNĂTATE PUBLICĂ IAȘI – COMPARTIMENT EVALUARE FACTORI DE RISC DIN MEDIUL DE VIAȚĂ ȘI MUNCĂ pentru executarea serviciilor de desinfecție prezentate.

cere oferta dezinfecție exterioară